onsdag 7 juli 2010

Sa vi verkligen att vi ska gå till Treriksröset? Har vi inget minne av...

Varenda steg vi tar ser ut ungefär sådär. Det är så blött och vi sjunker ner så djupt att hela foten är täckt av vatten. Dessutom så fungerar myrmarkerna som en sugklocka och man fastnar nästan. Hur kan du vara avundsjuk på det Sofie? Jag vill bara dö. Dessutom så råkade vi gå fel. Enligt kartan så ska vi följa en välmarkerad stig, men av nån anledning så hamnade vi på en svårorienterad stig. Den "svårorienterade" stigen har gått från "icke befintlig stig i förbannade jävla myrmarker" till "så välmarkerad stig att vi hamnar på den lättare än på den välmarkerade stigen i förbannade jävla myrmarker". Dessutom så har myggen hittat oss. Vi är inte glada.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ni har verkligen jobbat på bra! Ni kan lämna vandringen med hedern i behåll. Vet att det är skitjobbigt att gå i sumpmark och det är inte värt att utmana... men men ni verkar ju vara envisa.
Ni har haft extrem otur med att det varit mycket regn samt att det är otroligt mycket mygg i år.
Var rädda om varandra!!!

Erik sa...

Lite positiv feedback kan behövas nu när ni kämpat så. Ni får massor av kunskap och erfarenhet i er ryggsäck som bara en sann vandrare får, vilket ni bevisar!

Stefan sa...

Jag är grymt imponerad av er ska ni veta. Trodde aldrig ni skulle klara det så här länge.
Vi får snacka vidare med en öl i bastun Mathias....
Pappa Stefan

Felix sa...

Sa du "ÖL" Stefan??
Var...

Hälsning

Monica sa...

Blir orolig att ni sjunkit i sumpmarkerna eller att ni fått fnatt efter alla motgångar.... Så skriv något så vi vet att allt är ok!