onsdag 19 maj 2010

Mera inköp

Idag har vi köpt in ytterligare mer grejer till vandringen. Det tar aldrig slut... Det som är värt att nämna är min underbara nya kudde:

En minidunkudde från Western Mountaineering

Det här måste vara en av de skönaste kuddarna som finns! Den är liten och är alltså perfekt som en resekudde. Denna tror jag kommer att komma till användning även efter vandringen. Den andra saken som vi köpte är:

Foppatofflor!

De fulaste tofflorna som världen någonsin skådat är nu våra (tillsammans med hälften av Sveriges befolkning)! Jag har alltid varit emot dessa just för att de är så hiskeligt fula, och fick en vääääldigt besviken blick av en kompis på grund av nyförvärvet... Men nöden kräver ingen lag och eftersom vi behöver ett par lätta tofflor i plast så verkade dessa vara det bästa alternativet. Kommer bra till hands när vi ska vada över vattendrag och när vi slår läger så att fötterna får vila från kängorna. Vi kommer att se ut som töntar i våra matchande jackor OCH tofflor. Men jag måste erkänna; de är faktiskt sköna...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er! Har hört att det ska vara ohyggligt mycket mygg under tiden ni vandrar.....så missa inte att köpa det viktigaste, myggmedel!!!!!!
Stefan

Anonym sa...

Tips ang myggmedel! Ät mycket vitlök och använd djungeloja.

Unknown sa...

Vitlök? Hjälper det mot myggen? :)