tisdag 1 juni 2010

Packar mat

Nu har vi satt igång på allvar med att packa de lådor med mat som vi ska skicka upp till våra depåstopp. Det ser ut som ett rent j***a helvete hemma hos oss just nu.





Nu skulle jag verkligen vara tacksam för en större lägenhet. Det positiva är att vi åtminstone går från mindre till större i sommar. Vår säng är 120 cm bred - tältet är större än så. Och så har vi ju hela naturen som vårt nya hus. Ett stort och ödsligt hus. Och kallt. Men ett hus likväl. Ska bli mysigt (:S).

Nu är det mindre än en vecka tills vi åker :D. Jag tror inte riktigt att jag har fattat det. Det börjar kännas lite pirrigt, speciellt när jag tänker på att vi inte kommer att bo inomhus på tre månader (och nej, naturen räknas INTE som ett hus). Kommer kännas konstigt att inte få ligga i sin sköna varma säng och kolla på film (kan man ta med sig en bärbar dvd-spelare på en vandring?) och att inte träffa folk på så lång tid. Folk vi känner alltså, vi kommer ju träffa andra skogsmullar som är ute och vandrar när det egentligen finns mycket bättre saker att fördriva tiden på. Och vi kommer ju ha annat sällskap också, såsom mygg, knott, spindlar etc. Det blir ju trevligt. Ännu trevligare vore om nån av dem kunde spela kort så att vi kunde dra ihop ett gäng. Du gamla, du fria, here we come.

Inga kommentarer: