måndag 12 juli 2010

I framtiden ska jag ALLTID plocka upp liftare!

Efter gårdagens lilla promenad så är vi helt slutkörda och vill helst inte ta ett steg till. Så nu står vi vid en rastplats i Ankarvattnet och liftar. Det passerar ungefär em bil i timmen och INGEN stannar. En snäll själ gjorde, men det fanns inte plats i bilen för vår packning. Den behövde vi tyvärr. Flera andra bilar har varit fulla medan andra människor bara inte vill stanna. En passagerare gömde sig bakom en karta. Tror de att vi ska de dem böter för att de inte stannar eller? Vi är inga fartkameror... Nu har vi sagt att om de 5 närmaste bilarna inte stannar (3 kvar) så ska vi fortsätta gå. Bara 50 km kvar till Klimpfjäll. Så ca 17 km per dag, eftersom vi måste vara där till på onsdag. På torsdag har vi bokat ett tåg som ska ta oss till Hofors. That's right, vi ska hem till Mathias föräldrar och äta glass i stora lass! Nån som kan ta oss till Klimpfjäll?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jäklar vad mycket uppdateringar helt plötsligt. Jag förstår dock inte rutten efter påhälsningen hos Mathias föräldrar. Är det hemgång (eeeeeh, hemåkning)då eller fortsätter ni? Jag får väl helt enkelt vänta och se. Spänningen är olidlig. Puss och löv! /Soffan

Monica sa...

Skulle inte själv våga ta upp någon liftare med tanke på alla skumma typer som är ute! Men det kan lika gärna vara knepigt folk som kör så jag skulle heller aldrig våga lifta.

Tänk bara om de visste att ni var två hederliga vandrare som är hur trevlig som helst..men det syns ju inte utanpå där kanske ni ser lite risig ut efter er vandring.

Hoppas dock att någon snäll själ har gett er skjuts till Klimpfjäll.