torsdag 24 juni 2010

Veckan i stugan

Såhär har den senaste veckan sett ut. Vi fördriver med tiden med att läsa och äta godis. Livet är underbart. Favoritgodiset just nu är colaferraribilar och läsningen består mestadels av skvallertidningar. Och alla älskar vi skvaller. De som säger att de inte gillar skvallertidningar eller skvaller i allmänhet är precis likadana som dem som säger att de inte gillar godis - de ljuger allihopa. Förlåt att vi inte har skrivit på så länge, men som ni ser så har vi haft fullt upp. Och det har varit alldeles underbart. Vi funderar på att stanna här och plöja igenom alla serier och filmer som vi ännu inte hunnit se. Och blogga om det. Vad säger ni? Hade inte varit den bästa bloggen någonsin?! Fast ärligt talat så börjar vi få lite långtråkigt. Visst, det är jätteskönt att slippa frysa och vara blöt hela tiden, men vi längtar båda två efter att ge oss ut igen. Och nu börjar det bli bättre väder. Till helgen ska det regna (öf kårs) så efter helgen ger vi oss iväg. Närmare bestämt på måndag. Då ska vi försöka skriva lite flitigare. Fast i ärlighetens namn så har vi inte glömt att skriva, vi trodde bara inte att ni skulle vara så intresserade av vårt godisätande och läsande. Dessutom har jag ätit så mycket att jag skäms, t.o.m. för mig själv. Jag är helt enkelt född till att äta. Mums!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hehe. Låter som en skön återhämtning ni har nu. Ni glömmer väl inte Doritos och underbara bakelser?! Ät dem för min skull! Lite kuriosa btw, visste ni att följande inte finns här: färsk jäst, vaniljsocker, krossade linfrön, vetekross eller rågkross. Skitsvårt att fixa grejjer själv :p

Kul att läsa hur ni har det i vilket fall. Keep it up! Läste det skulle bli kalasväder i Sverige nu i helgen, asnajs ju!

Själv går det okej här borta, vi jobbar och står i, och helgerna är fortfarande heliga. Varit i London nästan varje helg (som vanligt) sen vi kom hit, och hade Sverige-besök i helgen.

Ha det, hörs!

Monica sa...

Gissar att ni driver med oss... ni äter säkert nyttigt och smygtränar inför fortsatt vandring. Eller var det en skön återhämtning?
Unna er att äta godis och skippa långpromenad till byn idag när det är midsommarafton.
Kram

Anonym sa...

Heja heja friskt humör, det är det som susen gör!! peppar och hejjar från päronen i lomma. hoppas ni hade en mysig midsommar. puss kram o kärlek // Soffis

Unknown sa...

Efter en vecka i stugan har jag gått upp i vikt (förståeligt) och Mathias lyckades på något sätt gå ned (jag hatar honom). Men nu blir det vandring av! Tack för allt pepp!